Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Honing yoghurt bavarois recept
Honing yoghurt bavarois recept

Honing yoghurt bavarois


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gelatine blaadjes in koud water zetten. Slagroom kloppen tot yoghurt dikte. De slagroom in de koelkast bewaren. De melk, suiker, vanillesuiker en de honing in een pannetje roerend tegen de kook aan brengen en dan van het vuur nemen. De gelatine uitknijpen en door de massa roeren en laten afkoelen totdat de bavarois lauwwarm is. Dan de yoghurt toevoegen en meteen de slagroom er door spatelen. Dan de bavarois in kleine schaaltjes doen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit honing yoghurt bavarois recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven