Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hangop op kletskop met mango chutney recept
Hangop op kletskop met mango chutney recept

Hangop op kletskop met mango chutney


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zoet de yoghurt met wat vanillesuiker. Maak een theedoek nat en leg deze opengevouwen in een vergiet. Schenk de yoghurt in de natte theedoek en vouw deze dicht. Zet de vergiet met een lekbakje eronder in de koelkast. Laat deze minimaal 1,5 dag in de koelkast staan zodat al het vocht uit de yoghurt is gelekt. Pureer de mango's in de keukenmachine en breng de chutney op smaak met de vanillesuiker, de amaretto, het kokos en de gembersiroop. Leg een klein beetje van de hangop in het bord en duw hier de kletskop in (zo gaat het gerecht niet schuiven op het bord). Doe een bolletje hangop op de kletskop en drapeer hierover de mango chutney.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hangop op kletskop met mango chutney recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven