Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hangop met stoofperen recept
Hangop met stoofperen recept

Hangop met stoofperen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed een vergiet met een vochtige schone theedoek en doe de yoghurt erin. Zet het vergiet op een kom en laat de yoghurt ca 3 uur in de koelkast uitlekken.
Schil de peren,halveer ze en snijd de klokhuizen eruit.
leg de halve peertjes in een ruime pan. Steek de kruidnagels in de citroen en leg hem met het kaneelstokj bij de peren in de pan. Strooi de suiker erover en voeg de port toe.
Schenk er zoveel water op zodat de peertjes net onderstaan.
breng alles aan de kook en stoof de peertjes op een laag vuur in ca 2 1/2 uur gaar, verdeel de yoghurt over 4 mooie glazen en schep er de lauwwarme peertjes met een beetje kookvocht op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hangop met stoofperen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven