Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hangop met bosvruchtensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed een vergiet met een schone theedoek en zet het vergiet in een kom. Schenk de yoghurt erin en laat hem in ca. 5 uur helemaal uitlekken.
Schil intussen de appel, verwijder het klokhuis en snijd de appel in dunne partjes.
Breng de wijn met de suiker en de appelpartjes aan de kook en houd het vocht 5 minuten tegen de kook aan. Laat het vocht met de appel in de koelkast afkoelen.
Maak de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes. Doe de aardbeien met de jam in een pannetje, breng geleidelijk aan de kook en laat heel even zeer zachtjes doorkoken. Doe dit alroerend en laat afkoelen.
Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan lichtbruin.
Verdeel de uitgelekte appelpartjes met de uitgelekte yoghurt, het jammengsel en het amandelschaafsel om en om in 4 hoge glazen.
Eindig met een amandellaagje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hangop met bosvruchtensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven