Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hangop met aardbeien recept
Hangop met aardbeien recept

Hangop met aardbeien


Ingrediënten


40

Bereidingswijze


Bedek een vergiet met een theedoek of kaasdoek. Plaats het bedekte vergiet op een bak. Schenk de yoghurt in het vergiet en laat de yoghurt vervolgens een aantal uren (minimaal 4) uitlekken. Je kunt dit gerust een hele nacht laten staan. Klop de slagroom met de suiker stijf. Schep de slagroom vervolgens door de uitgelekte yoghurt. Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en halveer ze. Schep de gehalveerde aardbeien door de hangop.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hangop met aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven