Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Halve peer in caramel recept
Halve peer in caramel recept

Halve peer in caramel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bladerdeeg afbakken in oven. Doe de suiker in een pannetje en laat op het vuur drogen tot een goudgele kleur is verkregen, zonder in de suiker te roeren. Blus met het water en laat even koken. Door een zeef gieten en laten afkoelen. Peren schillen maar aan het steeltje een cm laten staan. De peren in 2 snijden en klokhuis verwijderen. In water met een beetje citroensap en suiker 12 minuten zachtjes koken. Uitnemen, afkoelen en in een waaier snijden. Op het bord. Bladerdeegbakjes even opwarmen in oven en opensnijden, onderkant op bord zetten en twee bollen ijs indoen, deksel opzetten. Voor de bladerdeeg de peer leggen. De caramel op het bord napperen. Bord afwerken met een blaadje munt en enkele frambozen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit halve peer in caramel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven