Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Haagse bluf met mini stroopwafeltje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop met een mixer de eiwitten met de suiker en de bessensap stijf tot een luchtig roze schuim. Blijf kloppen tot je de kom ondersteboven kunt houden, zonder dat het schuim eruit valt.
Schep de haagsche bluf in 4 hoge glazen, coupes of flūtes. Verkruimel 4 stroopwafeltjes en strooi ze over de glazen. Geef de rest van de koekjes er apart bij.

Allergenen Informatie

Voor dit haagse bluf met mini stroopwafeltje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven