Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Haagse bluf recept
Haagse bluf recept

Haagse bluf


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop in een vetvrije kom de eiwitten stijf tot het in pieken blijft staan. Klop in een andere kom de slagroom met de suiker stijf. Schep voorzichtig de slagroom en de bosvruchtensaus door het eiwit Doe het mengsel in een bekertje en geef er telkens 2 lange vingers bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit haagse bluf recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven