Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Grootmoeders bessola recept
Grootmoeders bessola recept

Grootmoeders bessola


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Gerecht een dag van tevoren maken. Gort in een tot anderhalf uur gaar koken. Rozijnen en krenten wassen. abrikozen in reepjes snijden. Bessensap en water in een pan schenken. Toevoegen: vruchten, kaneel (pijpje en poeder) suiker, citroensap en de schillen. Als de abrikozen stukjes uitgezet zijn dan de gare gort toevoegen. Proeven. Als de smaak naar wens is, aflaten koelen. Liefst goed gekoeld serveren. Lekker is hierbij vanille roomkwark.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit grootmoeders bessola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Grootmoeders bessola heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Dit spul heet krentjebrei of watergruwel. Bessola is een merknaam.
    JK. Muller gaf dit recept op 3 februari 2016 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven