Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Griesmeelpudding met bessen-frambozensaus voor buffet recept
Griesmeelpudding met bessen-frambozensaus voor buffet recept

Griesmeelpudding met bessen-frambozensaus voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de melk met de slagroom aan de kook. Meng het griesmeel met de suiker.
Roer het griesmeelmengsel al roerende in de melk en laat 3 minuten doorkoken. Roer regelmatig.
Spoel de cakevorm om met koud water. Laat de vorm goed uitlekken, maar droog niet af! Schenk de pudding in de vorm, dek de vorm af met vershoudfolie en laat afkoelen. Zet de vorm minimaal 3 uur in de koelkast om op te stijven.
Breng in een steelpan het bessensap met de port en de suiker aan de kook. Laat op matig vuur tot de helft inkoken. Neem de pan van het vuur en voeg de frambozen toe.
Maak de rand van de pudding los en leg een platte schaal op de vorm.
Stort de pudding erop, schep een beetje van de nog warme of afgekoelde saus op de pudding en bestrooi met de pistachenoten.
Snijd de pudding met een nat, warm mes aan plakken en serveer de rest van de saus er apart bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit griesmeelpudding met bessen-frambozensaus voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven