Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Griesmeel met kersen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Breng 500 milliliter melk, de suiker en de vanillesuiker aan de kook. Roer het griesmeel erdoor en breng nomaals aan de kook. Laat op laag vuur ca. 5 minuten zachtjes wellen. Roer door ca. 1/3 van het griesmeel de chocoladepasta en 3 eetlepels melk. Laat alles afkoelen. Was de kersen en ontpit ze. Snijd eventueel doormidden (op 4 na). Klop de slagroom stijf en spatel hem door de vanillegriesmeel. Doe de vanille griesmeel, de chocolade griesmeel en de kersen afwisselend in 4 glazen. Zet 1 uur in de koelkast. Hak de pistachenoten grof en strooi ze eroverheen. Garneer het dessert met de amaretinikoekjes en de kersen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit griesmeel met kersen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven