Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Grand Marnierparfait recept
Grand Marnierparfait recept

Grand Marnierparfait


Ingrediënten


Bereidingswijze


Splits 3 eieren. Klop 3 eieren met 3 eidooiers, de suiker en een snufje zout au bain marie tot een dikke crème. Zet deze crème in een bak met koud water en klop de crème koud. Klop de slagroom bijna stijf. Spatel deze samen met de Grand Marnier door de crème. Bekleed een bakvorm van 1,5 liter met bakpapier en giet er het slagroommengsel in. Zet het in het vriesvak van -20 graden en laat het minsetns 6 uur bevriezen. Zet de parfait ca. 15 minuten voor het serveren in de koelkast. Stort de parfait op een schaal. Strooi er de walnoten over en snijd de parfait in plakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit grand marnierparfait recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven