Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Granaatappel-panna cotta recept
Granaatappel-panna cotta recept

Granaatappel-panna cotta


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Week 3 blaadjes gelatine in koud water. Breng de slagroom, de melk, de suiker en de vanillesuiker aan de kook en kook ca. 5 minuten op laag vuur. Neem de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en los hem op in de hete slagroom. Laat ca. 30 minuten afkoelen. Verdeel het mengsel over 4 glazen (à ca. 225 ml inhoud) en zet minimaal 4 uur in de koelkast.
Week 1 blaadje gelatine in koud water. Halveer de granaatappels, haal uit één helft de pitjes, Pers de overige granaatappels uit, meet 150 ml sap af en breng aan de kook. Knijp de gelatine uit en los hem op in het hete sap. Laat het sap een beetje afkoelen en meng de granaatpitjes erdoorheen. Verdeel het granaatappelmengsel over de panna cotta en zet ca. 2 uur in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit granaatappel-panna cotta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven