Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gezonde perzikcrumble recept
Gezonde perzikcrumble recept

Gezonde perzikcrumble


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de perziken, halveer ze en verwijder de pit. Snijd de helften in partjes van 2 cm en hussel ze in een kom om met de suiker. Laat 30 minuten marineren.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Laat de perzikpartjes uitlekken in een zeef en vang het vocht op.
Meng 2 eetlepels van het perzikvocht met de ma´zena en roer het door het fruit.
Vet de taartvorm in met boter en spreid de perzikpartjes over de bodem uit.
Ontpit de dadels en maal ze met de havervlokken en de chiazaadjes in de keukenmachine tot een kruimelig deeg. Het deeg moet aan elkaar blijven kleven als je het samendrukt.
Verdeel het kruimeldeeg over het fruit en bak de taart 20 minuten in de oven.
Laat de taart 10 minuten afkoelen en serveer warm.

Allergenen Informatie

Voor dit gezonde perzikcrumble recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven