Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde wafelrolletjes recept
Gevulde wafelrolletjes recept

Gevulde wafelrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spatel de mascarpone met de slagroom kort en luchtig. (LET OP: niet te lang roeren, want dan wordt het boter). Hak de pistachenootjes heel fijn en houd ongeveer 1/4 deel apart voor de garnering. Meng vervolgens de overige ingredienten behalve de chocolade met de mascarpone. Gebruik een spuitzak met een gekarteld spuitmondje en vul de zak vervolgens met de creme en leg deze weg in de koelkast. Hak de chocolade fijn en zet weg voor de garnering. Haal de spuitzak met vulling uit de koelkast en vul de wafelrolletjes. Strooi de overige pistachenootjes en chocolade en poedersuiker over het gerecht. Schep een bolletje ijs op het bord erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde wafelrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven