Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde vijgen recept
Gevulde vijgen recept

Gevulde vijgen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de vijgen schoon, was ze en dep ze droog. Snijd van elke vijg een dekseltje af. Haal het vruchtvlees eruit en snijd het fijn. Roer het fijngesneden vruchtvlees door de honing, het citroensap en de yoghurt. Laat het mengsel 10 minuten intrekken. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan en laat het afkoelen. Klop de slagroom met de vanillesuiker en de suiker stijf. Vul de vruchten met de vijgenyoghurt. Spuit er een grote toef slagroom op, bestrooi de vijgen met het amandelschaafsel en leg de afgesneden dekseltjes op de gevulde vijgen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde vijgen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven