Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde perziken met frambozenroom recept
Gevulde perziken met frambozenroom recept

Gevulde perziken met frambozenroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster in een droge koekepan in 2.5 minuten het amandelschaafsel goudbruin en laat dit afkoelen. Klop de slagroom stijf met 2 eetlepels jam. Verdeel de halve perziken over 4 borden en schep in elke perzik wat frambozen-room en bovenop een toefje frambozenjam. Garneer de gevulde perziken met het geroosterde amandelschaafsel.

Serveersuggesties

Serveer met een bolletje vanille-ijs.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde perziken met frambozenroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven