Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde pannekoeken met romige chocoladesaus recept
Gevulde pannekoeken met romige chocoladesaus recept

Gevulde pannekoeken met romige chocoladesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor de pannekoeken: Neem 1/2 liter melk en klop daar de eieren, de poedersuiker en de olie door. Voeg daarbij beetje per beetje de gezeefde bloem bij. Klop nu flink door tot alle klontjes verdwenen zijn. Laat dit beslag rusten. Voor de pudding: Los het pakje vanillepudding op in een kopje melk. Voeg er de suiker bij. Breng de overige melk aan de kook. Haal die nu van het vuur. Voeg daarna de opgeloste pudding bij en roer goed. Laat dit nu nog eventjes doorkoken. Laat vervolgens afkoelen. Bak nu je pannekoeken, besmeer ze met de pudding en rol ze op. Breng daarna au bain marie de chocolade aan het smelten en leng ze af met de room. Giet tenslotte de hete saus over de pannekoeken.

Serveersuggesties

Maak je beslag voor de pannekoeken een dag tevoren klaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde pannekoeken met romige chocoladesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven