Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde braadappels recept
Gevulde braadappels recept

Gevulde braadappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de citroen uit. Was de appels, wrijf ze droog en snijd de kapjes eraf. Verwijder de klokhuizen met een appelboor.
Snijd het vruchtvlees met een klein mesje uit de appels, zodat er een smalle rand overblijft. Besprenkel de appels met citroensap.
Verwarm de oven voor op 175 graden. Hak het vruchtvlees klein.
Meng dit met de muesli, het amandelmeel en de jam en vul er de uitgeholde appels mee. Zet de appels in een ovenschaal en bak ze 15 minuten in de voorverwarmde oven. Zet de appelkapjes na de helft van de baktijd op de appels. Serveer de appels warm.

Serveersuggesties

Lekker met vanillesaus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde braadappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven