Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroerbakt fruit recept
Geroerbakt fruit recept

Geroerbakt fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de wok en doe er eerst de olie en dan de boter in. Roerbak hierin de appel en peerpartjes ca. 1 minuut. Strooi de bruine suiker erover en laat het fruit licht karameliseren. Voeg sinaasappelsap, kaneelstokje, citroenschil en calvados toe en laat het sap voor het grootste deel verdampen. Verwijder kaneelstokje en de citroenschil. Verdeel het fruit over de borden en serveer het met een lepel crème fraiche.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit geroerbakt fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven