Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemarineerde peren in sinaasappelsap, rode wijn, kruidnagel en kaneel met ijs recept
Gemarineerde peren in sinaasappelsap, rode wijn, kruidnagel en kaneel met ijs recept

Gemarineerde peren in sinaasappelsap, rode wijn, kruidnagel en kaneel met ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de schil van de sinaasappel en pers hem uit. Verwarm de wijn met sinaasappelrasp, sinaasappelsap, rietsuiker, kruidnagels en kaneelstokje in een pan en laat het geheel 15 minuten pruttelen. Schil de peren en laat de steeltjes eraan zitten. Kook de peren op laag vuur 15 minuten in het wijnmengsel. Keer ze af en toe om. Neem de peren uit de pan en zet ze in 4 schaaltjes. Laat de peren iets afkoelen. Kook de wijn iets in en voeg al roerend de jam toe. Verwijder het kaneelstokje en kruidnagels. Schenk de saus over de peren en schep er een bolletje ijs naast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerde peren in sinaasappelsap, rode wijn, kruidnagel en kaneel met ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven