Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gemarineerd zomerfruit met gebrand schuim


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de vruchten schoon en halveer de aardbeien evt.
Schep in een schaal het fruit met de suiker en de citroenlikeur naar smaak om. Marineer het fruit 1- 2 uur afgedekt in de koelkast.
Klop in een vetvrije kom met een mixer de eiwitten tot stijve pieken
Voeg de poedersuiker toe en klop tot de eiwitten helemaal stijf en glanzend is.
Verdeel het fruit over de glazen en schep er een flinke toef eiwitschuim op. Brand het eiwitschuim met de brander goudbruin.

Tip:
Als je diepvriesfruit gebruikt schep dan het bevroren fruit om met de suiker en de likeur, laat het fruit in de koelkast in 2 uur ontdooien, schep het fruit af en toe om.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemarineerd zomerfruit met gebrand schuim recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven