Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gele room (koemelkvrij) recept
Gele room (koemelkvrij) recept

Gele room (koemelkvrij)


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Meng de hypo-allergene melkvervanger met 3 eetlepels water. Even apart houden. Meng bloem, suiker en custard en voeg al roerende 5 eetlepels (koud) water toe. (van het water voor de melkvervanger afnemen). Rest van het water aan de kook brengen. Het custardmengel al roerende toevoegen en weer aan de kook brengen. Zachtjes 5 minuten laten doorkoken. Pudding laten terugkoelen naar 70 gram en het hypoallergene melkpoeder-papje toevoegen. De zachte margarine erdoor roeren en de pudding verder koud roeren. Tips: Is ook te maken zonder de melkvervanger. Gebruik dan 3 deciliter water.

Allergenen Informatie

Voor dit gele room (koemelkvrij) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven