Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gelatinepudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Los de gelatine op in 250 ml water, verwarm het gelatinemengsel (beslist niet koken) en laat ca 5 minuten staan. Voeg 100 gram suiker toe en verhit het mengsel onder voordurend roeren (niet koken) totdat de suiker is opgelost. Neem de pan van het vuur en voeg alroerend 150 ml water toe.
Spoel een vlakke schaal met koud water af, giet de gelatine erin en zet gedurende een nacht in de koelkast.
Roer de custard, 2eetlepels suiker en 6 eetlepels melk tot een glad geheel.
Breng de rest van de melk aan de kook, voeg alroerend het custardmengsel toe en breng het aan de kook, laat de saus afkoelen
Houd de schaal met gelatinepudding tot de helft kort in heet water. Stort de gelatine voorzichtig op een bord, steek met een vormpje 4 porties uit de gelatine op 4 borden en giet de vanillesaus erover, Garneer met chocoladevlokken,slagroom en evt. munt

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gelatinepudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven