Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde perziken met roomkaas recept
Gegrilde perziken met roomkaas recept

Gegrilde perziken met roomkaas


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd elke perzik van boven tot onder doormidden en draai het vruchtvlees met 2 handen los van de pit. Verwijder de pit voorzichtig met de punt van een mes. Doe de perzikhelften met de gesneden kant naar boven in een ondiepe vuurvaste schaal. Verdeel de verkruimelde amaretti over de perzikhelften en schep een grote lepel roomkaas op elke perzikhelft. Verwarm de grill voor op middelhoog vuur. Gril de perziken 5 minuten of totdat de bovenkant lichtbruin kleurt, bestrooi met wat suiker. Zet het vuur hoger en gril nog 2 minuten of totdat de suiker bruin begint te kleuren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde perziken met roomkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven