Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde bananen met ahornsiroop recept
Gegrilde bananen met ahornsiroop recept

Gegrilde bananen met ahornsiroop


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de bananen op het werkblad. Snijd elke banaan overlangs ongepeld door. Bestrijk de snijvlakken met de ahornsiroop. Bestrooi ze royaal met bruine suiker en wat kaneel. Grill de bananen tot het snijvlak gekarameliseerd is en diep goudbruin kleurt. Het vruchtvlees komt dan los van de schil. Leg de gegrilde bananen, nog steeds met schil en al, op bordjes. Schep er een bolletje ijs bij en giet de choco-karamelsaus of de kaneel karamelsaus over de bananen.

Serveersuggesties

Los kleine blokjes chocolade op in kant en klare karamelsaus door te verwarmen. Je kunt ook wat kaneel door de karamelsaus roeren en verwarmen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrilde bananen met ahornsiroop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven