Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gebrande bosvruchten panna cotta


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verdeel de dessertsaus over de schaaltjes of de glazen.
Zet ze in de diepvries om aan te vriezen, zodat de saus straks een laagje op de bodem vormt.
Week de blaadjes gelatine 5 minuten in ruim koud water.
Breng in een steelpan de slagroom met de suiker en de vanillesuiker tegen de kook. Neem de pan van het vuur en los er al roerende de uitgeknepen gelatineblaadjes in op. Voeg likeur naar smaak toe. Laat de room tot handwarm afkoelen.

Neem de schaaltjes of glazen uit de diepvries. Schenk door een zeef voorzichtig de room in de schaaltjes. Zet de roompuddinkjes 3.5 uur in de koelkast om op te stijven.
Bestrooi de schaaltjes met een dun laagje suiker, Brand de suiker met de brander zo snel mogelijk (zie tip) tot een lichtbruin karamellaagje en serveer direct.

TIP
Brand de roompuddinkjes zo snel mogelijk, want door de hitte smelt de gelatine weer en worden de puddinkjes zacht.

Je kunt de suiker ook apart, gestrooid op een vel alauminiumfolie branden en er los op strooien.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebrande bosvruchten panna cotta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven