Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken rijstpunten recept
Gebakken rijstpunten recept

Gebakken rijstpunten


Ingrediënten


Bereidingswijze


De melk met het vanillestokje aan de kook brengen en de paprijst erin strooien. De rijst een half uur zachtjes laten koken, dan de poedersuiker toevoegen en nog een kwartier laten koken, het vanillestokje verwijderen. De zeer dikke massa uitgieten in een schaal (of in een diep bord) en gladstrijken. De rijstpudding helemaal laten afkoelen en in punten snijden. Deze in verhitte boter aan beide zijden goudbruin bakken en warm serveren met frambozen- of aardbeiensaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken rijstpunten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven