Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken peer met karamelsaus recept
Gebakken peer met karamelsaus recept

Gebakken peer met karamelsaus


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Schil de peren, halveer ze en verwijder de klokhuizen. Bedruppel de peer met citroensap.
Verwarm de oven voor op 200 graden. Verhit de boter in een grote ovenbestendige pan.
Bak er de peer ca. 3 minuten per zijde in.
Bestrooi met de suiker en karamelliseer.
Roer de peer regelmatig om.
Schenk het appelsap erbij en bak 15 minuten in de oven.
Hak de karamelfudge fijn. Smelt de fudge met de slagroom in een kleine pan.
Verdeel de peer en de karamelsaus over de borden en bestrooi ze met nougatine.

Serveersuggesties

lekker met (karamel)ijs

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken peer met karamelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven