Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken fruit met ijs recept
Gebakken fruit met ijs recept

Gebakken fruit met ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en snijd het fruit in plakken, besprenkel het met citroensap. Verwarm de pan en laat dan pas de boter smelten, dep het fruit droog met keukenpapier en bak het om en om in de boter bruin. Strooi de suiker erover en laat dit even carameliseren. Voeg de wijn toe en roer de caramel los. Schep 2 bolletjes ijs in bakjes en verdeel het warme fruit met de caramel hierover. Lekker met een flinke dot slagroom.

Allergenen Informatie

Voor dit gebakken fruit met ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven