Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken banaan van de barbeque met rum en vanille ijs recept
Gebakken banaan van de barbeque met rum en vanille ijs recept

Gebakken banaan van de barbeque met rum en vanille ijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dit is bijvoorbeeld erg lekker om na het barbequen te doen als de barbeque nog een beetje warm is van de laatste kooltjes. Bak de banaan met schil in zilverfolie op de uitgaande barbeque. Als de banaan warm is, haal je de zilverfolie er omheen weg en snijd je m aan 1 kant in de lengte open, zodat je een soort bootje hebt. Vul de snee met rum en leg er vanille ijs omheen. Eventueel als aanvulling nog wat gesmolten chocolade over het ijs gieten en wat slagroom erbij. Extra: een aantal walnoten of walnootschilfers erbij kan het geheel nog lekkerder maken, als je van noten houdt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken banaan van de barbeque met rum en vanille ijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven