Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruitsalade met een bolletje vanilleijs recept
Fruitsalade met een bolletje vanilleijs recept

Fruitsalade met een bolletje vanilleijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ananas in de lengte in 4 parten en snijd het vruchtvlees eruit. Bewaar de schillen van de ananas voor het serveren. Verwijder de harde kern en snijd het vruchtvlees in stukjes. Wrijf de binnenkant van de schillen in met de limoen en pers de vrucht uit. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Schil de kiwi's en snijd ze in stukjes. Halveer de druiven en verwijder de pitjes. Meng in een kom de ananasstukjes met mangostukjes, kiwistukjes, druiven en limoensap. Leg de schilparten op 4 bordjes en leg het fruit erop. Schep een bolletje vanille-ijs op het fruit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fruitsalade met een bolletje vanilleijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven