Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruitdessert recept
Fruitdessert recept

Fruitdessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit in een pannetje de wijn met de honing en laat het geheel inkoken tot de vloeistof bijna stroperig is. Laat de ingekookte wijn in de koelkast afkoelen. Verwijder intussen de kroontjes van de aardbeien. Was de aardbeien en de frambozen. Schil de grapefruit tot op het vruchtvlees en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Snipper de munt heel fijn. Schik de vruchten op een diep bord. Giet de ingekookte wijn over de vruchten. Strooi er wat peper uit de molen over en de gesnipperde munt. Klop de slagroom stijf met de suiker en verdeel de room over de vruchten.

Allergenen Informatie

Voor dit fruitdessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven