Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruitcocktail recept
Fruitcocktail recept

Fruitcocktail


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appel, haal het klokhuis er uit en snijd de appel in blokjes. Pel de banaan en snijd die in plakjes. Doe de blokjes en de plakjes in het bakje. Sprenkel een paar druppels (2) citroensap over blokjes en plakjes. Pel de mandarijn, maak de stukjes los en doe de stukjes ook in het bakje. Snijd de halve plak ananas in stukjes en doe dit ook in het bakje. Strooi nu de suiker over het fruit en roer het door het fruit.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fruitcocktail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven