Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruit in sinaasappelgelei recept
Fruit in sinaasappelgelei recept

Fruit in sinaasappelgelei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd 2 plakken van de ananas af en halveer ze (bewaar ze voor garneren). Schil de rest van de ananas en verwijder de harde kern. Schil de sinaasappel en verwijder de witte huid volledig. Snijd de partjes sinaasappel tussen de vliesjes uit. Schil de kiwi, pel de mandarijn, snijd de ananas in stukjes, de sinaasappel, de mandarijn en de kiwi in blokjes en meng het fruit met de suiker en de rum. Laat afgedekt 30 minuten marineren.
Week de gelatine in ruim koud water. Breng het sinaasappelsap aan de kook. Knijp de gelatine goed uit haal de pan van het vuur en los de gelatine op in het sinaasappelsap). Laat iets afkoelen, voeg het fruit toe en verdeel over 4 vormpjes. Zet minimaal 4 uur in de koelkast.
Stort de vruchtenpudding op bordjes, serveer met de plakken ananas en de kiwi (eerst in stukjes snijden) en garneer met een blaadje munt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fruit in sinaasappelgelei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven