Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frambozentwist recept
Frambozentwist recept

Frambozentwist


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook in een steelpan de frambozen met 2 eetlepels water tot een dikke moes.
Wrijf de frambozen door een zeef en vang ze op in een kom.
Schep de puree met de suiker terug in de pan en kook tot de helft. Laat afkoelen.
Laat het ijs in 7.5 minuten zacht worden. Spatel eventueel in een grotere schaal de frambozenpuree en de chocolade met een paar slagen door het ijs.
Dek het ijs af en zet minstens 1 uur terug in de diepvries om weer stevig te worden.

Allergenen Informatie

Voor dit frambozentwist recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven