Frambozentrifle

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Week de gelatinblaadjes in ruim koud water.
  2. Snijd het in de lengte open en schraap het mengsel eruit.
  3. Breng ze samen met de aan de kook.
  4. Klop de en de door elkaar.
  5. Verwijder het vanilllestokje.
  6. Roer wat hete door de en roer het mengsel dan door de resterende .
  7. Verwarm het dan op laag vuur onder voordurend roeren tot de crème dik begint te worden (laat hem niet koken!).
  8. Neem de pan van het vuur.
  9. Knijp de uit en los hem op in de crème.
  10. Laat afkoelen.
  11. Zet 20-30 minuten koud weg en roer er regelmatig doorheen.
  12. Maak de schoon, leg er een paar opzij ter versiering en wrijf de rest door een zeef.
  13. Roer er 2 eetlepels frambozenlikeur doorheen.
  14. Snijd de biscuitbodems in ca. 5 cm dikke repen, druppel er 4-6 eetlepels frambozenlikeur erover en leg de helft van de biscuitrepen in een schotel.
  15. Klop de stijf en spatel hem door de crème.
  16. Meng de helft van crème met de frambozenpuree.
  17. Strijk de helft van de witte en de roze crème over de biscuitrepen.
  18. Leg de overige biscuitrepen erop en strijk de rest van de 2 crèmes erop, maak met een vork spiraal vormige patronen in de bovenste laag crème.
  19. Zet het dessert minimaal 2 uur koud weg, versier de toetjes met de overige en bestuif ze met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker, frambozen, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eidooiers is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • melk en slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine, suiker, poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
509 kcal
25%3054 kcal
Vetten
34 g.
48%204 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
3%42 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
20 g.
23%120 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Frambozentrifle