Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Frambozentoetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de frambozen eerst minimaal 30 minuten ontdooien.
1. Snij de eierkoeken in stukjes van ongeveer 1/2 van het glas waar je de toetjes in maakt, en doe ze in een kom.
2. Giet beetje bij beetje de siroop over de eierkoeken, zorg dat op elke eierkoek een beetje siroop zit.
3. Klop de slagroom tot hij luchtig en stijf is, zonder klonten.
4. Vul de glazen laagje voor laagje, deze volgorde: frambozen, eierkoek, slagroom, frambozen, vanille kwark, eierkoek, vanille kwark, slagroom.
5. Laat de glazen nog minimaal een uur in de koelkast staan voor je ze serveert.

Serveersuggesties

U kunt ook chocoladehagels toevoegen. Deze kunt u van te voren door de kwark roeren of bovenop strooien, of allebei!

Allergenen Informatie

Voor dit frambozentoetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven