Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Flippie vla recept
Flippie vla recept

Flippie vla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schenk de glazen voor driekwart vol met vla. Schep in elk glas op de vla 1 eetlepel diksap. Roer het diksap door de vla. Maak als dat nodig is de randjes van het glas schoon met een stukje keukenpapier. Spuit bovenop de vla een torentje slagroom en schep over elk toetje nog 1 eetlepel schuddebuikjes. Steek in elke flip een leuk gekleurd lepeltje voordat je ze op tafel zet.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit flippie vla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven