Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Flensjes verrassing recept
Flensjes verrassing recept

Flensjes verrassing


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de bloem met zout in een kom en maak in het midden een kuiltje. Breek het ei erin en voeg 1/2 deciliter melk toe.
Maak hiervan een glad beslag.
Voeg al roerende de rest van de melk toe.
Laat een klontje boter in de koekenpan lichtbruin worden. Schep met een juslepel weinig beslag in de pan en laat het beslag rondlopen. Bak de flensjes aan beide kanten goudbruin. Bak zo al de flensjes. Leg in het midden van de flensjes de rode besjes of andere kleine vruchtjes.
Pak alle punten bij elkaar en maak een knoop met de dropsliert zodat hij goed vast zit! Leg er twee op elk bord. Strooi dan poedersuiker over de flensjes heen en doe het ook om de flensjes heen. Doe dan ook de stroop om de flensjes heen en dan smullen maar!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit flensjes verrassing recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven