Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Flensjes met perenroomvulling recept
Flensjes met perenroomvulling recept

Flensjes met perenroomvulling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de slagroom met suiker en vanillesuiker stijf in een kom. Spatel de kwark met perenlikeur en citroenrasp erdoor. Klop het eiwit stijf en spatel het door het perenroommengsel. Schep het geheel in een diepvriesdoos en laat het in de diepvriezer opstijven. Zeef de bloem in een kom en voeg het zout met rietsuiker, vanillesuiker, ei en melk al roerend toe tot een glad beslag. Smelt de boter in een steelpannetje en voeg het al roerend toe aan het beslag. Verhit ee klontje boter in een koekenpan met een doorsnede van 18 cm, schep 1/6 deel van het beslag in de pan en bak het flensje bruin en gaar. Bak zo de andere 5 flensjes. Leg de flensjes op een bord en houd ze warm op een pan heet water. Verdeel de flensjes over 6 bordjes en vouw ze twee keer dubbel. Schep de perenroom tussen de bovenste twee laagjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit flensjes met perenroomvulling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven