Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Flensjes met kersen recept
Flensjes met kersen recept

Flensjes met kersen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop het ei met zout, bloem en melk tot een beslag. Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak 8 flensjes. Houd de flensjes warm. Laat de kersen uitlekken en vang het sap op. Verhit de boter in een steelpan en voeg al roerend de rietsuiker met het sap toe. Laat het geheel op laag vuur inkoken tot de helft. Voeg de kersen met de likeur toe. Haal de flensjes door de saus en leg 2 opgevouwen flensjes op een bordje. Schenk de saus met kerser over de flensjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit flensjes met kersen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven