Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Flantaart recept
Flantaart recept

Flantaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


De melk en de 2 pakjes vanillesuiker opwarmen.
De eierdooiers met de suiker mengen.
Voeg bij de dooiers, de melk en de bloem.
Klop het eiwit goed stijf en doe het bij het mengsel.
De bereiding in een lage goed ingevette kom doen.
Gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 - 190 graden Celsius bakken .
10 minuten zonder warmte in de oven laten staan, nadien, laten afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit flantaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Flantaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.5 / 10 in 4 recensies

  • Perfect gelukt en lekker met wat bloemsuiker op het einde er over gestrooid. Echt een mooie taart.
    Bjorn gaf dit recept op 30 november 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik zal het zeker eens proberen.
    Silke gaf dit recept op 5 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Hopeloos mislukt!
    Saskia gaf dit recept op 12 juni 2012 2 uit 5 sterren
  • Niet lekker, heb alles gedaan wat hier stond.
    Elias gaf dit recept op 4 mei 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven