Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Feestpudding recept
Feestpudding recept

Feestpudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de pudding en laat hem afkoelen onder af en toe roeren dan komt er geen vel op. Mix de slagroom bijna stijf. Als de pudding goed koud is doe in een kom een laagje pudding dan een laag vingerkoekjes (en besprenkel dit met rum) dan een laaf slagroom erop en dan weer
een puddinglaag op de slagroom en hierop weer vingerkoekjes (met rum erover) en weer de laatste laaf slagroom. hier doe je dan met een mesje chocolade schilfers op of klein gehakte stukjes chocolade. Kun je een dag van tevoren al maken.

Allergenen Informatie

Voor dit feestpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven