Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Feestelijke gebakken appelen recept
Feestelijke gebakken appelen recept

Feestelijke gebakken appelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220 C. De ongeschilde appelen uitboren en aan de buitenkant, niet te dun, halvarine smeren. Doe wat zoetstof in een diep bord en wentel de appelen erdoor. Zet de appelen in een lage, beboterde, ovenschotel en bak ze ca. 20 minuten midden in de oven. Was intussen de rozijnen, laat ze uitlekken en roer ze door de appelmoes. Klop het eiwit met 1 eetlepel vanillesuiker stijf. Vul na de baktijd de holten van de appelen met de appelmoes en verdeel het stijfgeklopte eiwit erover. Zet de appelen daarna nog 5 minuten in de oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit feestelijke gebakken appelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven