Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Extra smaak in vanilleijs recept
Extra smaak in vanilleijs recept

Extra smaak in vanilleijs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Open het pak ijs en strooi er een laagje van je 'extraatje' over. Schep met een ijsschep ronde bolletjes door repen te vormen in je ijs. Het extra ingrediŽnt rolt mee op en zit nu in het ijs. Leg de ijsbollen eventueel in een kom om ze opnieuw even in de diepvries te zetten. Zo kan je dit vooraf bereiden en later snel gebruiken. Vloeibare ingrediŽnten zoals honing of karamelsaus spuit je zigzag over het ijs. Zo bekom je slierten in je ijsbollen.

Serveersuggesties

Je kan uiteraard verschillende combinaties maken of met een andere ijssmaak bereiden. Maak bijvoorbeeld een chocolade-deluxe met chocoladeijs en stukjes witte en zwarte chocolade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit extra smaak in vanilleijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven