Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Empanada's met banaan en chocolade recept
Empanada's met banaan en chocolade recept

Empanada's met banaan en chocolade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rol het bladerdeeg open en snijd dit in 4 stukken. Pel de bananen, snijd ze in plakjes en doe ze in een kom. Voeg de suiker en citroensap toe en meng alles samen met de chocolade goed door elkaar. Schep enkele lepels van het bananenmengels op een stukje bladerdeeg. Vouw het bladerdeeg dicht om de vulling in te sluiten. Bevochtig de randen en vouw ze om. Strijk de pakjes in met de olie. Bestrooi met kaneelpoeder en bloemsuiker en leg ze op een bakplaat. Bak ze in een voorverwarmde oven 20 minuten op 200C tot alles goudbruin is. Neem ze uit de oven en serveer warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit empanada's met banaan en chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven