Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eiwitschuim met aardbeien recept
Eiwitschuim met aardbeien recept

Eiwitschuim met aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop 3 eiwitten en zout in een vetvrije kom tot zich pieken vormen. Klop er vervolgens geleidelijk 175 gram witte basterdsuiker door, tot het mengsel wit en glanzend is, daarna 2 theelepels maïzena en 1 theelepel witte wijnazijn. Schep het mengsel in een cirkel op een bakplaat met bakpapier. Maak in het midden een kuiltje. Zet de pavlova 45 minuten midden in een op 140 graden C. voorverwarmde oven. Schakel de oven daarna uit en laat het schuim in de oven afkoelen zodat het niet breekt. Schud 250 gram aardbeien op met wat vers gemalen peper en balsamicoazijn. Vul de pavlova met 100 mililiter stijfgeklopte slagroom en verdeel daarover de aardbeien.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit eiwitschuim met aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven