Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Druiven met amandelkrokant recept
Druiven met amandelkrokant recept

Druiven met amandelkrokant


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer 1 theelepel maizena met 3 eetlepels melk en 1 eidooier glad. Breng de rest van de melk, de slagroom, de vanillesuiker en 1-2 eetlepels suiker aan de kook. Roer de maizena erdoor en laat het geheel ca 1 minuut zachtjes koken, laat de saus afkoelen. Was de druiven en pluk ze van de trossen. Roer 1 eetlepel maizena met 3 eetlepels druivensap glad, breng de rest van het druivensap en de wijn op smaak met suiker en breng het aan de kook. Roer de maizena erdoor en laat 1 minuut zachtjes koken. Schep de druiven erdoor en laat het geheel afkoelen. Karameliseer 4 eetlepels suiker goudbruin in een pan en roer de amandelen erdoorheen. Strijk de karamel dun op bakpapier en laat hem afkoelen. Doe het druivenmengsel met de roomsaus in dessertschaaltjes, breek de karamel in stukken en leg het er als versiering bovenop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit druiven met amandelkrokant recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven