Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Drie-in-de-pan met sinaasappel en kaneelsuiker recept
Drie-in-de-pan met sinaasappel en kaneelsuiker recept

Drie-in-de-pan met sinaasappel en kaneelsuiker


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef het bakmeel met wat zout boven een kom. Voeg het ei en de helft van de melk toe en meng alles tot een glad beslag. Verdun dat al roerend met de rest van de melk. Roer de sinaasappelrasp en het sap erdoor. Meng de kaneel en de suiker in een kommetje. Verhit 1 klontje boter in een koekenpan en schep er 3 keer flinke lepels beslag in. Bak de pannenkoekjes op matig vuur lichtbruin, keer ze en bak de andere kant bruin. Herhaal dit met de rest van de boter en het beslag. Houd de pannenkoekjes warm. Serveer de pannenkoekjes met de kaneelsuiker

Serveersuggesties

Lekker met sinaasappeljam.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit drie-in-de-pan met sinaasappel en kaneelsuiker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven